Ptice i Hranilice

Kad izbrojimo mnoge stvari koje donose zadovoljstvo u našem životu, mi koji volimo hranjenje ptica u dvorištu, stavili bismo posmatranje ptica na hranilicama pri vrh te liste. Jednostavno, velika je radost kad vidimo kako se naše hranilice pune jarko žutim ,braon,sivim ili crnim bojama koje veselo preleću od hranilice do hranilice.

Bez obzira dali ste početnik u hranjenju ptica ili ih već godinama hranite, postoji nekoliko saveta kako pokrenuti HRANILICU ZA PTICE u dvorištu :

Odaberite svoju HRANILICU ZA PTICE ( Moja Radionica može da Vam pomogne u tome )
Obezbedite hranu ( U zavisnosti u kom kraju živite i koje ptice naseljavaju vašu okolinu, a i koje želite da privučete u svoje dvorište. Informišite se o vrsti hrane za konkretne vrste ptica)
Obezbedite vodu (Ptice vole i trebaju vodu za piće i njegu.)
Postavite KUĆICE ZA PTICE (( Moja Radionica može da Vam pomogne u tome sa više od 50 modela u ponudi ) – Postavite kućice za ptice. Čak i ako je kasno u sezoni za vaše područje, nikad nije kasno za postavljanje kućice … mnoge vrste ptica imaju više od jednog legla tokom godine. A ako ste propustili sezonu gniježđenja, ptice će izvideti mesto za sledeću godinu!
Budite strpljivi !

Ostavite odgovor